zaterdag 27 februari 2010

Samenvatting van de vakantie van Twan

Zo die huskey's waren leuk. En die puppy's waren zo schattig. Zo die rit in de slee was èèènorm leuk. En 2 voor ons gingen poepen tijdens de rit. Maar 1 ging zitten tijdens de rit en dan poepen.

En het Hotel was èèèèènorm mooi en erg leuk maar ook wel koud. Ik moest slapen in een irritante slaapzak je had weinig ruimte en je sliep in een fleecedeken met je kleren er in. Je lag op je jas en op je broek. Als je 's ochtends uit je slaapzak kwam was het in je slaapkamer hèèèèl erg koud.
Maar de gangen waren erg mooi. Eentje was wit, eentje was blauw, eentje was rood en eentje was groen.
Op èèn plekje kon je trouwenen ook op een plekje stond een wodka fles van ijs en er was ook een bar van ijs. Er waren hele mooie suittes. Er was ook een restaurant, maar die was niet van ijs.

En èèn ding, niet naar de rendierfarm toe omdat je wel lekker in de slee kan zitten, maar de touwen staan te strak en trekken aan de bekken.
En de rendieren gleden steeds uit en dan stonden de bekken open.
Ons rendier bleef haken met zijn gewei en er werd gewoon doorgelopen.

Jammer genoeg is de vakantie voorbij, morgen moeten we inpakken en worden we om half 11 opgehaald door de taxi en dan vliegen we weer naar huis.

Groetjes Twan

2 opmerkingen:

  1. Wat een bijzondere verhalen allemaal zeg ! Jullie vertrekken blijbaar over 1,5uur richting Schiphol, wij zijn net een uurtje of 2 thuis ! Hele goede vlucht ;-) !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Twan, groep 5a hangt aan je lippen morgen.
    Wat een supergave vakantie heb je gehad !
    Voor nu lekker slapen in je warme bedje zonder attributen tegen de kou. En Claudia, wat een fantasties leuk reisverslag heb je er weer van gemaakt, heerlijk om te lezen.
    Sweet dreams allemaal en zie jullie van de week.

    BeantwoordenVerwijderen