dinsdag 9 februari 2010

We gaan actief doen

Hallo allemaal, we gaan het nog een keer doen, een blog bijhouden. Ondanks alle hindernissen die we de vorige keer hebben genomen is het zeer zeker de moeite waard. Zeker door alle reacties van het thuisfront, maar het is voor onzelf ook enorm leuk om terug te lezen, je beleeft de vakantie gewoon opnieuw (nou ja een beetje dan).

Deze keer wordt het een verslag van een week, dus jullie hoeven ons niet zolang te volgen. We gaan 21 februari namelijk naar LAPLAND.

Jaja de reis is geboekt, dat had wel de nodige voeten in aarde, maar na een keer 4 uur bij het reisbureau en de dag erna nog een keer 2 uur daar gezeten te hebben is het dan toch gelukt. Wat een doos zeg die troela bij buro Scandinavia ze wist niets, ze moest alles navragen terwijl ik alles al op papier had staan en ze het eigenlijk zo kon overnemen. (tip als je ergens anders kan boeken doe dat dan).

Maarja we gaan dus naar Lapland

3 opmerkingen:

  1. ik sta erbij hoor maar dat had je natuurlijk al gezien. Nou maar hopen op goed bereik en het hebben van internet want dan kunnen we jullie blijven volgen.

    Groetjes vanuit Oostenrijk waar wij het enorm naar ons zin hebben. Het is hier echt prachtig en volgens Kenneth en meiden zijn de skipistes hier geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel veel plezier, lol en warmte!
    Gaaf dat we jullie weer kunnen volgen, ben benieuwd naar alle verhalen.

    Warme (hihi) groetjes,

    Mark, Jet, Sven en Mees

    ps. een 3daagse baby mag doorgestuurd worden!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen