donderdag 11 februari 2010

Wat is het koud

Goedemorgen allemaal,
Wat is het koud vandaag zeg, kan iemand ons vertellen waarom we zo graag naar Lapland willen. Hier is het ongeveer -5 graden, in Lapland is het nu ongeveer -13 graden.
Klein verschil ik weet het, het kan er ook -30 zijn, maar evengoed toch koud.

Alle reispapieren hebben we opgehaald, na weer een uur op het reisbureau te hebben gezeten en heen en weer bellen met buro Scandinavia hebben ze een aantal vouchers vervangen waardoor, als het goed is, alles nu klopt. Er staat alleen op 1 voucher van het ijsvissen een verkeerde naam, daar sta ik ipv Chris maar dat zou niet erg zijn zeggen ze (we wachten wel af). Maar een ding weet ik wel zeker: ik ga echt niet vissen (Luus en Max trouwens ook niet).
Bij het ijskarten hadden ze Twan ook gewoon op de lijst gezet terwijl er bij het boeken werd gezegd dat hij dat nog niet mocht. Hij zou met Luus (die ook niet gaat) lekker rustig aan doen. Twan wil flink sleeën met Luus alleen weet ze dit nog niet.
Ze hebben Twan op ons verzoek toch maar van de lijst af gehaald en het betaalde bedrag wordt terug gestort. Hij mocht nu ineens wel, de minimum lengte is 1.40m dus ze zagen het probleem niet.
Dat hij dan als kleine man tussen allemaal volwassen zou karten vonden ze geen probleem (wij wel, lullig he).

We moeten nu alleen nog bij aankomst in Kittila vervoer regelen van het vliegveld naar ons appartement, maar dat zien we daar dan wel weer.

Hier gaan we onze laatste voorbereidingen treffen, want het gaat nu toch wel opschieten. We hebben er enorm veel zin in.

2 opmerkingen:

  1. Hi guys,
    Nou, jullie staan alvast in ''mijn favorieten'' dusseh let's go for snow!
    Groeten
    Wendy en de rest van de Koninkies

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo ALLEMAAL EVEN EEN BERICHTJE VAN ONS. OOK WIJ HEBBEN JULLIE IN FAVORIETEN GEZET WE WENSEN JULLIE EEN HELE FIJNE VACANTIE MET VEEL SPANNENDE AVONTUREN . GROETJES VAN OOM MARTEN EN TANTA COBY

    BeantwoordenVerwijderen