zaterdag 20 februari 2010

We zijn klaar

We zijn er klaar voor, alles is ingepakt op de toilettassen na, die proppen we morgen nog ergens in (al zou ik niet weten waar)!!!
We hebben net zoveel koffers bij ons voor 1 week Lapland als dat we bij ons hadden met
4 weken Canada. Belachelijk gewoon en ze zitten niet eens vol, maarja we zitten wel aan ons gewicht, dat gaat lekker snel met al die winter spullen.
Snowboots maatje 43, ski broeken, thermo-ondergoed, dikke truien, nog meer dikke truien, het is er wel erg koud dus laat ik voor de zekerheid die hele dikke trui ook maar meenemen en oh ja vergeet je zwemkleding niet misschien gaat het wel dooien.
We hebben net nog een spelletje Catan gedaan, Twan ligt ondertussen lekker te slapen (denken we) want die is toch wel een beetje (veel) zenuwachtig, Max is nog naar een feest, we hebben wel gezegd dat ie niet dronken het vliegtuig in mag en dat we morgen rond 08.15u weg willen. Je ziet het we zijn er helemaal klaar voor.
Tot morgen, maar dan vanuit een wit en koud Lapland, weltrusten.

2 opmerkingen:

  1. Nou daar gaan jullie dan. Op naar -20 graden !!! Maar 1 voordeel, er staat weinig wind. Jullie gaan zo de lucht in, dus de zenuwen zullen best hoogtij vieren bij allemaal. Wens jullie een fantastische week, geniet ervan en hou ons op de hoogte he ?
    Groetjes René Sandra en Marlon

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als het goed is zijn jullie nu onderweg. En Max heeft volgens mij gisteravond op het feestje al kunnen wennen aan de buitentemperatuur dus voor jou is alles nu appeltje eitje max.
    Goeie reis

    BeantwoordenVerwijderen